Butikksjef på dagen - fluefisker på kvelden

Tommy Vu er 26 år og er butikksjef på xx. Med over 40 timers arbeid i uken har han fortsatt tid til å gjøre det han elsker mest – Å fiske etter sjøørretten rett etter jobb. 

Å være butikksjef var noe Tommy ikke helt så for seg. Med en utdanning innen idrett forestilte han at han skulle ende opp som en PT-trener på Sats Colosseum. 

“Det var en kompis av meg som trengte folk i butikken, og den tiden var det lett å få seg jobb hvis man kjente noen.” sier Tommy. 

Han tok sjansen og etter flere år i samme butikk, bygget han opp karrieren sin og fikk muligheten til å bli butikksjef da den daværende sjefen sluttet. Samtidig fikk han en stor interesse innen fluefiske og så på YouTube-filmer for å lære seg å fiske på den måten etter jobb. 

“Hvordan klarer du å sjonglere denne interessen med å samtidig være butikksjef?”

  • Det er veldig lett når man har så flinke medarbeidere og klarer å være selvstendige. De støtter meg og ser at jeg digger å fluefiske. Jeg er jo alltid på mobilen min, så hvis de trenger meg på kvelden er jeg bare et tastetrykk unna”. – Tommy Vu

Vu forteller mer at å kombinere interessen med jobben er noe man må virkelig være motivert til. 

“Jeg elsker å være butikksjef, så det er ikke noe jeg kommer til å stoppe med, men samtidig trenger jeg litt pause innimellom”. – sier Tommy Vu. 

Butikken ligger midt på Karl Johan og med over flere tusen besøkende hver dag, satt det en stopper under pandemien. 

“Hvordan håndterte dere situasjonen da covid-19 kom?”. 

Vi måtte selvfølgelig permittere noen av våre ansatte, og da sto jeg som oftest alene og måtte ta dette fortet igang”. 

“Da ble det vel ikke så mye tid til fluefisking?” 

“Nei, det ble det ikke, men hver gang jeg kunne ta meg fri, tok jeg med fluestanga rett etter jobb og ut til vannet”

Vu er en naturelsker og å være ute i naturen er noe han digger, men Oslo sentrum er også der han elsker å være. Han pleier å ta med sine ansatte ut når det er lønningspils og det pleier alltid å være på ulike steder i sentrum.

«Min skjulte perle er vel Tilt som ligger på Torggata. Oslos feteste bar med gammeldags spill i underetasjen.»

Tommy