Oslo i sentrum logo

Dette skjer i desember hos kjøpesentrene

Desember består av julehandel og masse aktiviteter. Se hva kjøpesentrene tilbyr denne måneden for å få deg i julestemning. 

VIP-Juleshopping

Byporten inviterer deg til en VIP-juleshopping for medlemmer med A-kortet og deres kundeklubb BYPORtEN+ søndag den 5. desember fra kl. 11.00 til 14.00. Alle gjester som deltar er med i trekningen av et gavekort!

Juleutekino

Hver lørdag og søndag frem til 19. desember er du invitert til gratis visning av kjente julefilmer ved Stranden 59 på Aker Brygge. Det er lagt opp til sitteplasser og tepper med varmelamper foran den store skjermen hvor det serveres gløgg, popcorn og pepperkaker.

Nissen og Bislett Kammerkor

Hver helg vil Bislett Kammerkor og Nissen komme å underholde alle kunder slik at du kommer i god julestemning hos Arkaden. Se under for oversikt over dager og tid.

Julestemning med Bislett Kammerkor og Nissen

Hos Gunerius kommer også Bislett Kammerkor og Nissen innom med både godteposer og julesang. Se under for oversikt over dager og tid

Julenissen kommer på besøk!

Hver lørdag i desember fra kl. 12-16 kommer julenissen til Steen & Strøm. I tillegg er det mange morsomme konkurranser i 5. etasje på kjøpesenteret.

Julekalender med Østbanehallen

Hver dag kan du stikke av med ulike premier fra virksomhetene inne hos Østbanehallen. Meld deg på kalenderen på deres Instagram.

Skravlekaffe med Christina Fraas

Kom på skravlekaffe med den kjente influenceren Christina Fraas på Starbucks Oslo City fredag den 10. desember. Her får du gratis kaffe, pepperkaker og klementiner og i tillegg er det mulig å levere en gave som leveres til Fattighuset. 

Julekalender med Byporten

Hver dag kan du stikke av med ulike premier fra virksomhetene inne hos Byporten. Meld deg på kalenderen på deres Instagram.

Luciafeiring med Bøler Skolekor

Mandag den 13. desember vil det være Luciafeiring med Bøler Skolekor hos Glasmagasinet og Torggata. 

Gratis hjemlevering i Oslo

Paleet tilbyr gratis hjemkjøring av varer i Oslo, fra mandag til fredag i desember!