Oslo i sentrum logo

Intervju med Oliver fra
Illums Bolighus

Derfor burde du ha gaveliste

Illums Bolighus er en dansk designkjede med to varehus i Oslo sentrum, Vikaterrassen og Glasmagasinet, og rundt omkring i hele Norge. Vi har fått tatt en liten prat med Oliver, bryllupsansvar for Illums Bolighus og som forteller oss litt om konseptet deres med gavelister.

Oliver har jobbet i litt over 5 år hos Illums Bolighus i Glasmagasinet og har ansvar for det som har med bryllup å gjøre med bl.a. bryllupsmessen som foregår hvert år inne på senteret. Nå arrangeres det en bryllupsmesse den 5. mars, noe som ikke har blitt arrangert siden 2019 pga. pandemien. Her kan gifteklare par bli inspirert, få tips fra Glasmagasinets butikker og samarbeidspartnere slik at de kan planlegge sin bryllupsdag.

– Billettene har blitt utsolgt og det kommer til å komme en storm av folk til bryllupsmessen, forteller han.

Derfor skal du ha en gavelisteI forbindelse med bryllupsmessen opererer de også med gavelister, kjent som bryllupslister. Dette er en tjeneste hvor man rett og slett setter opp en liste over produkter man ønsker seg og deler det med sine gjester. Illums Bolighus tilbyr alt fra produkter til kjøkken, bad, klær, møbler, belysning og mye mer. 

– Her skal det være en liste med ting du har drømt om. Det er veldig enkelt, sier Oliver.  

«..en liste med ting du har drømt om».

Selv om man forbinder mye av gavelister til bryllup, kan listene også brukes til andre anledninger slik som bursdager og til bl.a julen. 

– Om man ikke får noen av produktene fra listen til bryllupet sitt, kan man spare listen og bruke det til en annen anledning, sier Oliver.

Andre fordeler med å ha en gaveliste er at man slipper å få mye “unødvendige” produkter og setter opp det man har behov for. Man har gaveønskene på et og samme sted, noe som Illums Bolighus tilbyr med tjenesten sin.

– Vi merker at flere kutter ut de klassiske produktene som servise og ønsker heller designlampe, stol og liknende, nevner Oliver. 

Tjenesten er gratis Kjedens konsept er gratis å opprette, og man gjør det via deres hjemmeside. Illums Bolighus tilbyr også bestilling av time til personlig veiledning hvis man ønsker det.

– Vi har tjenesten hele tiden og vi prøver å rette det opp mot flere anledninger også. Vi ser at folk som har hatt bryllupsliste hos oss ofte bruker dem i ettertid til å følge opp, avslutter Oliver.

Bilde: Glasmagasinet.no

Annet innhold du kanskje vil like