Oslo i sentrum logo

Nyheter i Oslo sentrum denne våren

Det renoveres hos ulike bedrifter og flere nye virksomheter åpnes hos kjøpesentrene i sentrum. Her får du en liste på hva som skjer og har skjedd denne våren!

Byporten er re-lansert!

Den 21. april re-lanserte Byporten sitt kjøpesenter i ny drakt med både ny logo og nytt design! Nye Byporten skal ha enda mer mote og bidra med mer shopping. Det har blant annet kommet flere nisjebutikker i 2. etasje. Kjøpesenteret bidrar med en god variasjon og særpreg og i 2. etasje bugner det av flotte butikker med klær, sko og tilbehør for alle aldre og kjønn. 

Paleet renoveres

Kjøpesenteret Paleet bygger også om og flere av butikkene har flyttet inn i nye lokaler. Krogh Optikk har blant annet fått sin egen inngang i restauranten Taqueria sine gamle lokaler og Høyer flytter fra Eger og inn til sin nye flaggskipbutikk den 13. mai! Restauranten Egon totalrenoveres og vil stå klart til å åpne i nytt design den 22. juni. Vi gleder oss til å se resultatet!

Gullsmedforretningen David-Andersen pusser opp

Det er flere butikker og sentre som pusser opp og David-Andersen på Egertorget pusser opp sine lokaler og vil være klar i starten av juni. Foreløpig har butikken flyttet til nabolokalet. Butikken helrenoveres og vil fremstå som ny, men med flere likhetstrekk. Et eksempel er at taket rives og få tilbake takhøyden butikken hadde i 1930! 

Luksusmerket Dior åpner sin første butikk i Skandinavia

Promenaden Fashion District får en ny og eksklusiv leietaker denne våren. Dior åpner sin første butikk i Skandinavia i Nedre Slottsgate og står klar våren/sommeren 2022. Dette er Louis Vuitton sine gamle lokaler, som nå har flyttet inn i Karl Johans gate. 

Steen & Strøm får sin første luksusaktør

Det eksklusive merket Montblanc åpner inne på kjøpesenteret Steen & Strøm. Luksusmerket selger accessories som blant annet klokker og vesker. Dette er den første luksusaktøren inne på senteret. 

Flere nyheter på Aker Brygge​

Aker Brygge har hatt flere nyåpninger tidlig i mai og det er blant annet klesmerket Line of Oslo, herreklær fra Andreas Feet og klesbutikken for barn, You & I Kids. I tillegg kommer den plantebaserte restauranten Cultivate Food. Her selger de mat til alle måltider og vil bruke sesongens råvarer med mat laget av dedikerte kokker. 

Oslo S eneste mexicanske restaurant

I april åpnet Oslo S sitt eneste tilskudd av mexicansk mat. Her får du autnetisk mexicansk mat til deg som er på farta. Eieren av restauranten er Nud Dudhia, som flyttet til Norge for tre år siden, og som allerede har åpnet Breddos Tacos i Mathallen og Løkka Deli på Grünerløkka! Breddos Tacos lager mat til folk som trenger mat på farten, typ “Grab and Go”.

Gina Tricot har flyttet inn til Oslo City

Klesbutikken, Gina Tricot, som tidligere lå på Grensen har nå flyttet inn i 1. etasjen hos Oslo City. Dette er et helt nytt tilskudd for kjøpesenteret og vi ser frem til å bli med dem på reisen!