Oslo i sentrum logo

Her finner du byens største utvalg av musikk og film

Råkk & Rålls ble opprettet i 1993 og har siden vært en bruktplatebutikk som selger vinyl, CD, DVD og lydbøker. Butikken driver også innbytte og salg av disse tingene, alt fra store samlinger til små samlinger. Her kan du finne musikk og film i forskjellige fysiske formater. 

Butikken startet som en liten butikk i Markveien på Grunerløkka og åpnet deretter en filial på Arbeidersamfunnets plass hvor de var der i 10 år. Så flyttet de til Akersgata og i dag ligger de på Stortingsgata med større lokaler og byens største utvalg av musikk og film.

“Det som gjør oss annerledes er at vi er en stor butikk med et stort utvalg. Vi driver ikke bare med rock and roll, men vi fyller alle sjangrene. Jeg prøver å vie alle sjangrene like mye oppmerksomhet og prøver å gjøre ukredible sjangre til bra seksjoner slik at alle kan finne seg noe. Det skal også være interessant å komme hit også”. forteller Anette.

“Jeg prøver å vie alle sjangrene like mye oppmerksomhet”.

Anette startet som ekstrahjelp og er nå daglig leder for Råkk & Rålls. Sammen med sin kompis, André, driver de brukthandelbutikken. De er opptatt av god service og hjelper sine kunder.

“Service for meg betyr å være vennlig og imøtekommende, og hjelpe kunden. Det er viktig å komme med anbefalinger og samtidig være ærlig. Vi prøver å hjelpe, søke opp ting og finne opp ting slik at kundene blir fornøyde”.

Hvorfor egentlig en brukthandel?

“Vi er utelukkende en bruktbutikk, men vi tar inn noen få ting. Dette er fordi vi syns at norske artister skal ha et sted for platene sine, men primært er vi en bruktbutikk. Vi syns det er fint at platene får leve videre.

“Vi syns det er fint at platene får leve videre.”

IMG_8592

Annet innhold du kanskje vil like