Oslo i sentrum logo

Her jobber de helhjertet for å gi alle en bedre hudhelse

Elite Helse ble grunnlagt i 2009 av to gründere og er et hudsenter på Aker Brygge. Deres felles mål er å gi en bedre hudhelse for ungdom, kvinner og menn, og de har også utviklet sin egen hudpleieserie som er vitenskapelig dokumentert. 

Isabella er den ene gründeren og har vært i fagfeltet i over 15 år. Hun forteller oss hvorfor Elite Helse ble grunnlagt.

“Grunnen til at vi er her, er fordi vi ønsker å gi en bedre hudhelse og ønsker å hjelpe til. Vi vil at man skal ha en høyere livskvalitet, og at man ikke skal føle seg dårlig. VI brenner for det vi gjør og jobber helhjertet. Her tar vi den tiden vi trenger for at hver og én som kommer her skal føle seg hørt og forstått. Vi skal gi dem en resultatorientert hudplan fordi alle har sin egen hudkode”.

Hos Elite Helse har de ikke bare hudterapeuter, men behandlingsteamet består også av kirurg, lege, sykepleiere.

“Vi ønsker å snakke om hvorfor vi er her og hva som er vår visjon. Dette er svært viktig for oss. Vi befinner oss på Aker Brygge med skjønne omgivelser og vi ønsker å være lett tilgjengelig. Elite Helse følger opp personlig og tar imot alle sammen”. forteller Isabella. 

"Elite Helse følger opp personlig og tar imot alle sammen".

Ikke bare har de grunnlagt hudsenteret, men de har også utviklet en egen medisinsk hudpleieserie. Kan du fortelle litt om dette, Isabella?

“Vi har tre verdier på Elite Helse og det er 1) være ansvarlig i alt det vi gjør, 2) være helhjertet og gjøre arbeidet vårt helhjertet med å fremme hudhelse, og 3) også være innovative. Derfor har vi utviklet en medisinsk hudpleieserie som er vitenskapelig dokumentert og gir resultater. Produktene er for alle menn og kvinner, og er selvsagt egnet for de som er gravide og ammer. Det er viktig for oss at vi driver med resultatdrevet behandling på deres lokaler, men også at kundene kan ta med behandlingen hjem, og fortsette på dette med gode resultater”.

"En hudpleieserie som er vitenskapelig dokumentert og gir resultater".

Med en trygg teknologi og ansatte som jobber helhjertet med fokus for å gi det beste for din hud, ønsker Elite Helse deg hjertelig velkommen til dem under skjønne omgivelser på Aker Brygge.

IMG_9806

Annet innhold du kanskje vil like