Oslo i sentrum logo

Nyheter som kommer til Oslo sentrum

Det er ingen tvil om at vi alle er lei av all denne nedstengningen og at tiltakene forlenges for hver gang det er pressekonferanse. Vel, vi får bare smøre oss med litt mer tålmodighet og heller glede oss til hva som kommer til Oslo sentrum! Vi har laget en liten oversikt over nyheter som kommer og som allerede har kommet, men venter spent på gjenåpning! 

Urban + Junkyard = SANT

Den første og kuleste nyheten er vel at Urban nå har byttet over til Junkyard og at butikkene har fått et helt nytt interiørkonsept! Junkyard startet opp i 2002 og fokuserer på skate- og streetwear. Urban byttet over til Junkyard i år, og vil fortsette å selge nordisk streetwear!

Foto: Steen & Strøm

Norges råeste skjønnhetsunivers

8 januar 2021 ble det offisielt fra Steen & Strøm om at Fredrik & Louisa tar over Kicks sine gamle lokaler, men til helt nyoppusede lokaler. Her åpner de Norges råeste skjønnhetsunivers og det blir Fredrik & Louisas største satsning. Steen & Strøm skriver på hjemmesiden:

“Universet er delt inn i 5 ulike områder, med egen Skin Lab for nisjemerker, trendavdeling med konsepter og produkter for millennials og gen-Zers og Center Area hvor de største merkevarene har egne konseptområder. I tillegg satser Fredrik & Louisa på et eget konseptområde for menn, en trend som kan sees internasjonalt og som ingen har tatt til Norge – før nå.”

Og ikke bare med det, Dior Beauty åpner også sin første butikk i Norden og vil befinne seg i dette fantastiske universet av skjønnhet.

Bar til bar i samme bygning?!

Snart åpner dørene til Oslos nyeste tilskudd av aktivitetsbasert uteliv og inspirerende samlingsrom på hele 3200m². Telegrafen Oslo består av seks moderne og fleksible arrangementslokaler, fem unike barer, tre spillsoner med over 40 spill og aktiviteter som dart, shuffleboard og sjoelbak. Lokalet er designet for å gi våre gjester den ultimate kombinasjonen av god mat, hyggelig atmosfære, underholdning og topp stemning. 

Dette er stort og vi gleder oss så sjukt mye til det åpnes!! Bare se så nydelig interiør de har, og ikke bare med det, så er det flere neonskilt hengene på de ulike stedene.

Ny foodcourt!

Man finner all slags mat i en foodcourt og til høsten skal det åpnes en helt ny en i Vika. Foodcourten vil bestå av ni matboder med en god variasjon fra vegansk til thailandsk, og søte fristelser. De sier at det skal bli en kulinarisk reise med gode smaker! Via Village er en del av VIA, som er tidligere kjent som House of Oslo. Her bygges det om til å bli et bygg for kontorlokaler, men også handel og servering. Det skal være enkelt å komme seg fra VIA til Aker Brygge, Tjuvholmen og f.eks Nasjonalmuseet. Dette ser vi frem til!

Cupcake-shop til sentrum

Det sies at Soulcake sine cupcakes er Norges beste cupcakes med deilig, salt karamell inni som fyll. I den siste tiden har det også vært en stor snakkis om at de alltid har lange ventekøer utenfor lokalene deres i Grunerløkka når det gjelder kjøp av disse. Fredag 16 april fortalte de den store nyheten om at de skal åpne en Cupcake-shop på Eger den 1 juni!

 

Vi gleder oss til å smake på disse cupcakesene!!

Oslos nyeste midtpunkt? 

I 2023 åpner S7, et senter for handel og servering midt i Oslos hovedgate, Karl Johan. Ikke bare med det, de bygger også kanskje Oslos hotteste takterrasse-restaurant? Det sies at stedet vil være midtpunktet hvor folk møtes for spesielle og uformelle anledninger. Her vil man kunne se nydelig arkitektur, få god service og oppleve en fantastisk utsikt over hele Oslo sentrum. 

Dette er nok bare en liten knippe av maaange nyheter som kommer til sentrum, så dette blir nok ikke det eneste innlegget om nyheter som kommer til Oslo sentrum!

 

Dette er nok bare en liten knippe av maaange nyheter som kommer til sentrum, så dette blir nok ikke det eneste innlegget om nyheter som kommer til Oslo sentrum! 

Annet innhold du kanskje vil like