Oslo i sentrum logo

Syv fargerike steder i Oslo sentrum

Byen består av spennende serveringskonsepter til det ypperste innen mote, service og kultur. Det er mye nytt som har åpnet opp under pandemien og det er godt å se at Oslo sentrum begynner å bli levende igjen! Vi har laget en liten guide på syv fargerike virksomheter du finner rundt omkring i Oslo sentrum.

1. Oh Yes

Oh Yes er et norsk velvære- og livsstilskonsept hvor målet er å inspirere til en renere og bærekraftig livsstil. De selger produkter som er naturlige og etiske samtidig har god kvalitet og et fint design. Produktene er alt fra snacks og kosttilskudd til hudpleie og interiør og det er søstrene Elisabeth og Annette som står bak selskapet. Butikken åpnet i 2020 på Steen & Strøm og vil i løpet av sommer flytte ned til Oslobukta. Se så nydelig det er hos dem! 

2. GLAMIT Nailshop + Lakkbar

Rosa, rosa, rosa. Lakkbar har åpnet en ny butikk og salong hos Arkaden Shopping med knæsjrosa vegger! Her finner du neglelakker i mer enn 300 farger og de tilbyr en rask manikyr og pedikyr-behandling på kun 20 minutter. Dette er noe du ikke vil gå glipp av. 

3. Amazonia by BAR

Navnet sier seg selv, en restaurant med inspirasjon av den latinamerikanske verden. Dette gjenspeiles med både interiøret og maten. Restauranten var tidligere BAR Tjuvholmen, men har nå pusset opp og blitt til Amazonia by BAR. Man får en eksotisk stemning og opplevelse, og det er som å være i Latin-Amerika. Du finner dem på Tjuvholmen. 

4. Yummy Heaven

Hvorfor dra helt til svenskegrensen når du har et stort sortiment av smågodt midt i Oslo sentrum? Hos Yummy Heaven finner du kule retro-godterier, snacks, drikke, sjokolade og mye mer! Fargerikt, både inne hos butikkene og produktene såklart. Du finner Yummy Heaven på Gunerius, Arkaden og Torggata i Oslo sentrum.

5. Partyland

Trenger du tilbehør til sommerfesten, bursdagsferiringen, jubileum eller bare noe generelt til middagsbordet? Partyland på Oslo City har alt du trenger av festtilbehør! De har hatter, kostymer, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, yes you name it. Medarbeiderne hjelper deg med hva enn du ønsker deg også med et godt humør!

6. Fjellräven

Fjellräven er et svensk merke som har fått sin plass i Norge. Visjonen er å gjøre naturen tilgjengelig for flere mennesker og merket er kjent for sin ryggsekk som skal sitte komfortabelt på ryggen. De selger også soveposer, jakker og bukser, og generelt utstyr til friluftsliv. Visste du også at Fjellräven på Karl Johans gate er den eneste fysiske butikken som finnes i hele Norge? Velkommen til en hyggelig handelsopplevelse!

7. Esaias Vinbar

Hørt om en vinbar med rosa lys? Rett ved Oslo Domkirke finner du Esaias Vinbar, tidligere byens minste naturvinbar som ekspanderte lokalene sine våren 2021. Pandemien stoppet dem ikke og de åpnet for fullt etter gjenåpningen. I tillegg til å gi kundene Oslos beste vinliste, lager de også matretter med sesongbaserte ingredienser og fokus på norske, økologiske råvarer. Her får du en uforglemmelig vin- og matopplevelse! 

Annet innhold du kanskje vil like