Oslo i sentrum logo

Tutorial: Hvordan lage desserten "Little Kiss"?

Sammen med kaféen The Cakery, skal vi vise deg hvordan du lager denne enkle, brasilianske desserten “Little Kiss”, også kjent som “Beijinho de Coco”. Disse er enkle å lage og pleier som oftest å bli servert under bursdagsfester i Sør-Amerika.

Det du trenger er:

  • 395 g med kondensert melk (tilsvarer en boks)
  • 1 kopp med kokosmasse
  • 10 g smør
  • 2 ts kokosmel

Steg 1

Hell over den kondenserte melken i en kjele sammen med kokosmassen og smøret.

Steg 2

Kok ingrediensene sammen på medium varme slik at smøret smelter. Rør samtidig og la blandingen koke sammen. Husk å røre slik at det ikke fester seg fast på bunnen. 

Steg 3

Ta kjelen vekk fra stekeovnen og tilsett kokosmelken. Legg alt i en bolle, dekk over med plast og legg det i kjøleskapet i minst 4 timer. 

Steg 4

Etter ca. 4 timer har blandingen blitt til en liten deig. Trill deigen i passende, små kuler og rull de i kokos. 

805DA9C0-8C64-4F5D-A0BA-40CE2F56DEF0

Annet innhold du kanskje vil like