Oslo i sentrum logo

10 ting du må få med deg i november!

Endelig kan vi få dra på arrangementer og oppleve ulike aktiviteter og opplevelser i Oslo sentrum! Denne måneden bugner det av utrolig mye opplevelser og nye konsepter og arrangementer. Vi har samlet sammen 10 ting du må få med deg i november så ta med familien, vennegjengen eller bare deg selv med på dette!

Single´s Day, opprinnelig kalt “Bachelors´Day” er en kinesisk uoffisiel høytids- og shoppingsesong som feirer alle single mennesker med gode tilbud og rabatter i butikker. Nå på torsdag feirer Oslo City dette og selv om fokuset er basert på single mennesker, feirer de også samholdet og vennskapet!

Det vil være pop-up konserter med kjente artister rundt omkring på senteret fra kl 15.00. Arman aka Shafquat vil ha show fra kl 16.30 og i tillegg deler ut lykkelodd hvor du kan vinne flotte premier. Fra kl 15.00 vil det også være gratis kaffe sammen med Christina, kjent fra @kirsebaerhagen og mye mye mer!

Torsdag kl 18.00 vil det være et spektakulært gjenåpningsshow i Vika! Det vil være dansere, rulleskøyteløpere og modeller ikledd sesongens kolleksjoner fra butikkene i Vika. Samtidig vil det deles ut varm drikke til alle gjester og det vil være et show med bra lyd og lys! DJ Marit Soldal vil spille musikk, det vil bli delt ut goodie-bags til de 50 første gjestene, premier loddes ut samt smaksprøver og mye mer.

Lørdag den 13. november kl 15.00 inviteres det til juleåpning i Promenaden. Hanne Krogh vil ønske deg velkommen og det ledes med Oslo Fagottkor med tenning av julelysene langs Promenaden Fashion District. Det vil også være mange overraskelser og aktiviteter for store og små.

Nå på lørdag åpnes det årlige julemarkedet i Spikersuppa. Markedet vil holdes åpent frem til 2. januar 2022 og her får du en hel handlegate hvor du kan kjøpe gaver, mat, klær, leker og mye annet! Julenissen vil komme innom under dagene, så ta med hele familien og opplev god julestemning.

Søndag 21. november arrangeres et eksklusivt julemarked for første gang inne på Grand Hotel. Her vil det være unike utstillere som vil hjelpe deg med årets julegaver fordelt på de vakre salene hotellet har. Avslutt også dagen med hotellets populære Afternoon Tea i Palmen restaurant. 

Om ikke lenge arrangeres årets Julegateåpning i regi av Oslo Handelsstands Forening den 27. november! Kl 16.00 er det åpning av julegaten på Jernbanetorget og det vil være et lysstog som går oppover mot Universitetsplassen som alle kan være med på. Vår kjære Marianne Borgen vil åpne julegaten ifølge med den kjente YouTuberen Agnete Huseby. Mer info og program vil komme etterhvert så følg med!

I handlegaten på Aker Brygge finner du en en helt unik pop-up butikk av the Travelling Christmas Circus. Her vil du finne alt fra unik juledekorasjon til gavene du ikke visste du trengte! Denne pop-upen vil være på Aker Brygge helt frem til 24. november. 

Paleet har samlet sammen 11 fantastiske gründere til en POPPOPP univers i deres lokaler! Du finner alt fra håndlagde smykker, sjokolade, interiør, kunstige blomster og mye mer. Disse gründerne har kommet med nytenkende konsepter med felles fokus på miljø og bærekraft. Her vil du finne dem ut året, og her kan du også finne de perfekte, unike julegavene! Neste uke legger vi ut et innlegg hvor vi har intervjuet noen av gründerne, så følg med!

I uke 47 arrangeres årets store shopping-happening. Nemlig Black Friday / Black Week / Black Weekend! Alle kjøpesentrene og butikkene vil tilby gode tilbud og på Karl Johans gate vil mange av butikkene ha åpent fra kl 07.00 med aktiviteter og gode rabatter du burde få med deg. Mer informasjon vil komme etterhvert her på hjemmesiden vår. 

Den 29. november arrangeres vi en julerebus sammen med kjøpesentrene og butikkene på Karl Johans gate. Julerebusen vil foregå helt frem til 19. desember hvor det baserer seg på å svare riktig på spørsmålene. Her har du muligheten til å vinne gavekort til handelen!

Vi legger ut mer informasjon etterhvert, så følg med!

Annet innhold du kanskje vil like