Oslo i sentrum logo

Påskeguide i Oslo sentrum

Selv om Oslo sentrum er så og si nedstengt i påsken går det fortsatt ann å finne på noe å gjøre her. Her har vi samlet noen påskeaktiviteter

1. Opplev kulturen og arkitektur

Oslo sentrum består av så mange flotte, nye og historiske bygninger og arkitektur. Dessuten er det mange unike skulpturer plassert rundt omkring. Gå på en oppdagelsesferd med familien og opplev det sentrum har å by på av kunst og kultur. Du kan for eksempel utforske skulpturparken på Tjuvholmen eller gå langs området rundt Akershus Festning. Opplev også Slottet og Norges eldste universitetsbygninger på Universitetsplassen.

2. Bestill takeaway og nyt sjøutsikten

Test ut serveringsstedenes takeaway og nyt utsikten ved vannet. Få deg f.eks. litt av den asiatiske matkulturen og bestill deg asiatisk. Eller bestill deg en saftig, amerikansk burger og spis ved bryggene i sentrum. Vi har sitteplasser overalt og du kan finne sitteplasser på bla. Aker Brygge, Rådhusplassen, Munch Brygge og Sørenga. 

Sjekk ut oversikten vår over hvem som tilbyr takeaway i Oslo sentrum. 

3. Treat yourself!

Vi alle fortjener å unne oss selv i blant. Hva med å ta en ansiktsbehandling hos en av våre skjønnhetssalonger, eller kanskje endre på hårstilen og klippe/farge håret? Bli hår- og hudfin i påsken og besøk en av våre skjønnhetssalonger i Oslo sentrum. 

4. Dra på photoshoot! 

Vær modell for én dag og utforsk flotte bildespots i Oslo sentrum. Sjekk ut vår guide til Oslo sentrums fem beste bildespots under. 

5. Påskerebus og diktvandring

Bli med på påskerebus og diktvandring i Oslobukta fra 26 mars til 5 april. Det er plassert 10 påskeegg-poster rundt omkring i Bjørvika, Barcode og Stasjonsallmenningen, og man svarer på enkle spørsmål. Hvis du er med på rebusen har du også mulighet til å vinne en herlig premie fra Oslobukta!

6. Shop hjemmefra

Selv om butikkene er nedstengt, finnes det digitale handlemåter å utføre shopping på! Klikk & hent, så får du deg en ekstra mosjon. Opplev Live Shopping hjemmefra eller kanskje Facetime Shopping? Bianco Karl Johan er f.eks. tilgjengelig for Facetime-Shopping mandag 29-30 mars. Se mer her.

Det er også Digital Shopping på Facebook til Peak Performance fra 29-31 mars. Se mer info her.

Uansett så holder vi dere oppdatert på alt av klikk og hent og andre digitale løsninger på våre sosiale medier. Dessuten har alle kjøpesentrene i Oslo sentrum en oversikt over hvilke av deres virksomheter som tilbyr ulike digitale løsninger. Du finner en oversikt over kjøpesentrene våre her.


Følg restriksjoner, kos deg i påsken og velkommen til oss i Oslo sentrum💛

Annet innhold du kanskje vil like